Knowledgebase
Het aanmaken van een emailadres in Plesk
Posted by Rick Nienhuis on 26 June 2023 10:57

Wanneer u ingelogd bent in Plesk ziet u aan de linkerkant een keuzemenu. Hier klikt u op de optie Mail.

U krijgt onderstaand scherm te zien:

Om een emailadres te maken klikt u op Create Email Address:

- Bij Email address vult u het door u gewenste adres in, bijvoorbeeld test wanneer u test@domein.nl als mailadres wenst

- Bij External email address vult u een extern emailadres in. Hiermee kunt u indien nodig het wachtwoord van het adres

dat u nu aanmaakt resetten.

- Bij Password vult u een door u gekozen wachtwoord in

- Bij Confirm password vult u hetzelfde wachtwoord in

De overige velden hoeft u niet aan te passen. Vervolgens klikt u op OK.

Uw emailadres is nu aangemaakt.

(0 vote(s))
This article was helpful
This article was not helpful