Knowledgebase
Wordpress installeren op Plesk
Posted by Rick Nienhuis on 22 November 2023 13:02

Wanneer u Wordpress wenst te installeren moet u eerst ingelogd zijn in Plesk.

Hier treft u rechts onder Dev Tools de knop "Create Site:

U krijgt vervolgens onderstaand scherm te zien:

U kunt er indien gewenst voor kiezen om uw taal aan te passen naar Nederlands.

Vervolgens klikt u op Automatic Update Settings:

- Update WordPress automatically: Yes, all(minor and major) updates

- Update Plugins automatically: Forced

- Update themes automatically: Forced

Wanneer u dit heeft gedaan klikt u op Install links onderin.

Bij voltooiing krijgt u een email met daarin uw inloggegevens en een link naar Wordpress.

Het kan enige tijd duren voor uw Wordpress installatie actief is.

(0 vote(s))
This article was helpful
This article was not helpful