Knowledgebase
Het inloggen op uw control panel via uw klantenpaneel
Posted by Rick Nienhuis on 29 June 2023 10:12

Na het aanvragen krijgt u bij het ontvangen van uw welkom mail uw inloggegevens om bij uw klantenpaneel te komen.

Wanneer u op de link klinkt kunt u inloggen en krijgt u een pop up om u wachtwoord te veranderen naar keuze.

- vervolgens krijgt u onderstaande scherm te zien.

Bovenin staat het tabblad diensten, wanneer u hier op klikt krijgt u een keuze en vervolgens klikt u hier op Hostingacounts.

- U krijgt nu onderstaande scherm te zien.

Klikt u hier op Inloggen controle paneel om naar uw ruimte in Plesk te gaan.

- Onderstaande scherm krijgt u nu te zien.

(0 vote(s))
This article was helpful
This article was not helpful