Mijn mailprogramma geeft meldingen over ongeldige certificaten. Hoe voorkom ik dit?
Posted by Gertjan Haaijer, Last modified by Gertjan Haaijer on 25 October 2012 13:16
Vanwege een zogeheten hotfix van Microsoft komt Outlook sinds kort met meldingen over ongeldige certificaten. Deze meldingen komen helaas terug iedere keer dat u Outlook opnieuw opstart. Daarom hebben wij een oplossing ontwikkeld voor de twee meest gangbare versies van Outlook: Outlook 2007 en Windows Live Mail. Voor andere versies van Outlook zullen de details afwijken van hetgeen wij beschrijven, maar de oplossing werkt in principe op iedere versie, en daarnaast ook met andere e-mailprogramma's.

Voor Outlook 2007 kunt u raadplegen: http://files.exsilia.net/kb/Wijzigen%20verbindingsinstellingen%20Microsoft%20Office%20Outlook%202007.pdf

Voor Windows Live Mail kunt u raadplegen: http://files.exsilia.net/kb/Wijzigen%20verbindingsinstellingen%20Microsoft%20Windows%20Live%20Mail.pdf

(18 vote(s))
This article was helpful
This article was not helpful